yemen.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Yemen

Fastigheter till salu i Jemen

Jemen är en stat som ligger vid den södra änden av Arabiska halvön; dess officiella namn är Förenade republiken Jemen. Huvudstaden är Sana'a. Det gränsar till Arabiska havet, Adenbukten och Röda havet och i öster med Oman och i norr med Saudiarabien.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Jemen bör du veta att Jemen är ett av de minst utvecklade länderna i världen och är det fattigaste landet i Mellanöstern.

Jemen delades en gång i två länder: norra Jemen och södra Jemen. De två länderna förenades 1990 som Republiken Jemen.

Efter föreningen bröt en sydlig avskiljningsrörelse ut, men till slut dämpades den. Spänningarna kvarstår mellan norr och söder; vissa sydländer förklarar att den norra delen av staten är ekonomiskt privilegierad.

Yemen Investment Act uppdaterades 2002. Den nya lagen säger att utlänningar kan äga mark och fastigheter. Å andra sidan har den nya lagen inkonsekvenser. Enligt lagen från 2002 kan utlänningar äga 100% av marken och kan genomföra projekt utan en jemenitisk agent och utan att erhålla import- eller exportlicenser från ministeriet för industri och handel. Men detta motsägs av kommersiell lag, som begränsar utländskt ägande till 49%. Så innan du köper en fastighet till salu i Jemen är det viktigt att prata med experter och vara uppmärksam.

Sana'a, dess huvudstad, har under de senaste åren upplevt ett massivt program för modernisering av infrastruktur där vägar har utvidgats och allmänna servicenät har moderniserats. Den nuvarande stadsstrukturen i Sanaa och bristen på öppenhet fortsätter dock att utmana stadens snabba tillväxt och resultera i en ineffektiv spridning med låg densitet och spridning av informella bosättningar. Detta faktum har inte hindrat Gulf-utvecklare från att investera och köpa fastigheter till salu i Jemen, vilket uppfattas som ett jungfruligt land fullt av oupptäckta investeringsmöjligheter.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 36531

Försäljning Övrigt (Bostäder), Yemen, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

158 m²
Hus i Sana'a centrum försäljning, utmärkt byggande och centrala bostadsområde
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB